dinsdag 25 mei 2021

NEDERLAND IS GEEN RECHTSSTAAT en heeft GEEN geldige grondwet ( alles is illegaal vanaf 13 mei 1940) UPDAT 26 MEI 2021 van YOURI

 

 

 

 

 

Pageviews 25-08-2021 22.15 uur 
93436

 

NEDERLAND IS GEEN RECHTSSTAAT VANWEGE ARTIKEL 120 IN DE GRONDWET 

Ir. R.A.A. Rietveld, het is verbijsterend te ervaren dat in ons land het bewijsbaar en grondwettelijk geregeld is dat NEDERLAND GEEN RECHTSSTAAT IS, zoals dat is vastgelegd in de Grondwet met Artikel 120.  

Je verwacht van een Kamerlid (het woord volksvertegenwoordiger gebruik ik dus niet) dat die zal reageren op deze vaststelling, omdat zij allemaal een ambtseed of belofte hebben afgelegd om die Grondwet te respecteren en (laten) handhaven; dus ook uw rechteloosheid!!! 

Jij merkt dat ze geen van allen het aandurven om op jouw oproep om bewijs van integriteit te reageren en dus wegduiken.Ik raad uaan om op televisie bij De Stem van de Straatvan Steve Brown de ambtseedschendersmet naam en toenaam te noemen met bewijs daarvan op uw website, zodat iedere burger kan zien hoe corrupt ons politiek en rechtssysteemblijkt te functioneren. 

Van dr. Joe Eustatiauit Curaçao kreeg ik een bericht dat de Tweede Kamer had goedgekeurd dat foute rechtersanders dan nu het geval is, harder zullen worden aangepakt en bestraft. 

Het artikel stond in De Telegraaf van 6 februari 2018. 

In België krijgt een corrupte rechter max 15 jaar gevangenis. 

In Nederland juist afscherming daarvan.

https://www.sdnl.nl/usb/nederland-is-geen-rechtsstaat-vanwege-artikel-120-in-de-grondwet.pdf 

En dan dit....

De huidige stand rond de perikelen rondom een NIET BESTAANDE GRONDWET ..die er voor zorgt dat Nederland niet bestaat als land ..maar als Provincie van Duitsland  en later  ( in 1945 ) een onderdeel is geworden van de USA is ..met een  inschrijving in Washington DC  .... als BV Nederland  met de ( bedrijfsnaam) Staat  der Nederlanden..

En Washington DC is failliet....dus ...

Er loopt een procedure aangaande deze illegale  praktijken waar men druk bezig is om DE "NEDERLANDERS"  te bevrijden van het Juk der criminelen die het land leeg roven de bewoners illegaal  knechten  en illegaal besturen .

Bekijk alle 3 filmpje .. en deel zoveel mogelijk ..

 ( zie filmpje)  25-05-2021van Youri

EXTRA....EXTRA UPDATE 26-05-2021 van Youri




 

EXTRA INFO "Grondwet"..  

 

Ad van Rooij en Rob Brockhus bespreken de grondwettelijke positie van Nederland

62.674 weergaven
13 aug. 2012

 https://youtu.be/wr7a5RJaUho

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten