maandag 5 april 2021

How COVID-19 ‘Vaccines’ May Destroy the Lives of Millions

 

 

 

 

 Pageviews 05-04-2021 16.30 uur 91626


 In april 2020 interviewde men  Judy Mikovits, Ph.D., over de mogelijke rol die menselijke gammaretrovirussen spelen in COVID-19. Mikovits is moleculair bioloog1 en onderzoeker, en was de oprichtende onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute in Nevada.
 
EVEN DIT ..!! 
 
 Voordat U afhaakt  (wegens de LAP toch NIET nutteloze tekst inleiding) hier een stukje verder onder......  een filmpje waar exact  wordt uitgelegd gewoon in het Nederlands wat er aan de hand is met dit vaccin.

Haar boek, "Plague of Corruption", werd uiteindelijk een nr. 1 bestseller op de lijsten van The New York Times, USA Today en The Wall Street Journal in 2020. Haar nieuwe boek, "Ending Plague: A Scholar's Obligation in an Age of Corruption ”, zal hopelijk net zo goed werken. Het is beschikbaar voor pre-order op Amazon.
 
Ze is op dit moment misschien wel een van de meest gecensureerde onderzoekers ter wereld, niet in de laatste plaats dankzij haar deelname aan de documentaire "Plandemic", die op grote schaal viraal ging (plandemicseries.com).
 
COVID-19-vaccins zijn geen echte vaccins

Het COVID-19-vaccin is echt geen vaccin in de medische definitie van een vaccin. Het verbetert uw immuunrespons op de infectie niet, noch beperkt het u niet om de infectie op te lopen. Het is echt een experimentele gentherapie die grote hoeveelheden van de bevolking voortijdig zou kunnen doden en exponentieel meer zou kunnen uitschakelen.

    "Ik ben buiten mezelf van woede over deze synthetische gentherapie, dit chemische gif en wat ze wereldwijd doen", zegt Mikovits. "We zien nu al doden door deze opname. Het is illegaal. Het zou niet moeten gebeuren. Het zou nu moeten worden gestopt. Het had nooit mogen gebeuren, maar we zien dat het wordt opgedrongen aan de meest kwetsbare bevolkingsgroepen. "

Inderdaad, nieuws en sociale media-rapporten suggereren dat ontvangers als vliegen beginnen te vallen. Velen sterven door onbekende oorzaken binnen enkele dagen, soms uren nadat ze de eerste of tweede injectie hebben gekregen.

Honkballegende Hank Aaron stierf twee weken nadat hij het vaccin had gekregen, maar dit werd nooit vermeld in zijn overlijdensbericht in de New York Times. Als hij positief had getest op SARS-CoV-2, zou hij zeker een COVID-19-dodelijk slachtoffer zijn geworden, of het virus er nu echt iets mee te maken had of niet.

Maar als het om het vaccin gaat, wordt zelfs de timing van het optrekken van de wenkbrauwen afgedaan als toevallig en irrelevant. Nu worden ineens oude mensen die kort na de vaccinatie sterven, van hun schouders gehaald met het excuus dat ze oud zijn en hoe dan ook elke dag zouden kunnen zijn overleden. Ouderen die sterven met SARS-CoV-2 moeten echter koste wat het kost gestopt worden. Grappig hoe dat werkt.

Het probleem met synthetisch RNA


Het boodschapper-RNA (mRNA) dat in veel COVID-19-vaccins wordt gebruikt, is niet natuurlijk. Ze zijn synthetisch. Omdat natuurlijk geproduceerd mRNA snel wordt afgebroken, moet het worden gecomplexeerd met lipiden of polymeren om dit te voorkomen. COVID-19-vaccins gebruiken gePEGyleerde lipidenanodeeltjes en het is bekend dat PEG anafylaxie veroorzaakt.2 Lipidenanodeeltjes kunnen ook andere problemen veroorzaken.

In 2017 besprak Stat News de uitdagingen van Moderna bij het ontwikkelen van een op mRNA gebaseerd medicijn voor Crigler-Najjar, een aandoening die kan leiden tot geelzucht, spierdegeneratie en hersenbeschadiging: 3

    "Om mRNA-moleculen te beschermen tegen de natuurlijke afweer van het lichaam, moeten medicijnontwikkelaars ze in een beschermend omhulsel wikkelen. Voor Moderna betekende dat dat de Crigler-Najjar-therapie werd ingebracht in nanodeeltjes gemaakt van lipiden.

    En voor de scheikundigen vormden die nanodeeltjes een enorme uitdaging: als je te weinig doseert, krijg je niet genoeg enzymen om de ziekte te beïnvloeden; dosis te veel, en het medicijn is te giftig voor patiënten.

    Vanaf het begin wisten de wetenschappers van Moderna dat het gebruik van mRNA om de eiwitproductie te stimuleren een zware taak zou zijn, dus zochten ze de medische literatuur af op zoek naar ziekten die met slechts kleine hoeveelheden extra eiwit zouden kunnen worden behandeld.

    ‘En die lijst met ziekten is heel, heel kort’, zei de voormalige werknemer ... Crigler-Najjar was het laagst hangende fruit. Toch kon Moderna zijn therapie niet laten werken ... De veilige dosis was te zwak, en herhaalde injecties met een dosis die sterk genoeg was om effectief te zijn, hadden in dierstudies verontrustende effecten op de lever. "
 
zie deze uitleg ( filmpje) wat het virus doet met het vaccin in Uw lichaam en het vaccin doet met uw lichaam ..zodat U er voor de rest van Uw leven aan vast zit om U te vaccineren ..
tegen WELKE VIRUS DAN OOK .


Als ze hun medicijnen echter vaccins noemen, kunnen ze de veiligheidsstudies omzeilen. Ineens verwachten ze dat we geloven dat al deze veiligheidsproblemen zijn opgelost? Een ander probleem houdt verband met hoe lang het mRNA stabiel blijft in uw systeem. Het is ingekapseld in nanolipide om te voorkomen dat het te snel wordt afgebroken, maar wat gebeurt er als het mRNA te langzaam of helemaal niet afbreekt?

Het idee achter mRNA-vaccins is dat door uw lichaam te misleiden om het SARS-CoV-2-spike-eiwit te maken, uw immuunsysteem in reactie daarop antilichamen zal produceren. Maar wat gebeurt er als u van uw lichaam een ​​fabriek voor virale eiwitten maakt, waardoor de productie van antilichamen voortdurend wordt geactiveerd zonder dat u het kunt afsluiten?

Bovendien ziet uw lichaam deze synthetische deeltjes als niet-zelf en een groot deel van de voortdurende antilichaamrespons zal bestaan ​​uit auto-antilichamen die uw eigen weefsels aanvallen. Mikovits legt uit:

    "Normaal gesproken is boodschapper-RNA niet vrij in je lichaam omdat het een gevaarssignaal is. Als moleculair bioloog is het centrale dogma van de moleculaire biologie dat onze genetische code, DNA, wordt getranscribeerd, geschreven, in het boodschapper-RNA. Dat boodschapper-RNA wordt vertaald in proteïne, of gebruikt in een regulerende capaciteit ... om genexpressie in cellen te reguleren.

    Dus het nemen van een synthetisch boodschapper-RNA en het thermostabiel maken - waardoor het niet kapot gaat - [is problematisch]. We hebben veel enzymen (RNAses en DNAses) die vrij RNA en DNA afbreken, want nogmaals, dat zijn gevaarssignalen voor je immuunsysteem. Ze leiden letterlijk tot ontstekingsziekten.

    Nu heb je PEG, gePEGyleerd en polyethyleenglycol, en een lipidenanodeeltje waardoor het elke cel van het lichaam kan binnendringen en de regulatie van onze eigen genen kan veranderen met dit synthetische RNA, waarvan een deel eigenlijk de boodschap is voor het gen syncytin ...

    Syncytine is de endogene gammaretrovirus-envelop die is gecodeerd in het menselijk genoom ... We weten dat als syncytine ... afwijkend tot expressie komt in het lichaam, bijvoorbeeld in de hersenen, waar deze lipidenanodeeltjes in terechtkomen, je multiple sclerose hebt.

    Alleen al de expressie van dat gen maakt microglia woedend, ontsteekt en ontregelt letterlijk de communicatie tussen de microglia in de hersenen, die cruciaal zijn voor het opruimen van gifstoffen en pathogenen in de hersenen en de communicatie met astrocyten.

    Het ontregelt niet alleen het immuunsysteem, maar ook het endocannabinoïdesysteem, dat de dimmer is voor ontstekingen. We hebben multiple sclerose al als een bijwerking gezien in de klinische onderzoeken, en er wordt ons voorgelogen: ‘Oh, die mensen hadden dat [al].’ Nee, dat deden ze niet.

    We zien ook myalgische encefalomyelitis. Ontsteking van de hersenen en het ruggenmerg, die wordt [geassocieerd met] exogene gammaretrovirussen, de XMRV's. "

Deze risicogroepen moeten het COVID-19-vaccin vermijden

Volgens Mikovits toont onderzoek aan dat 4% tot 6% van de Amerikanen al meer dan drie decennia besmet is met XMRV-gammaretrovirussen via besmette vaccins en bloedtoevoer, wat een aantal chronische gezondheidsproblemen veroorzaakt. Nu zullen deze synthetische gentherapieën (de zogenaamde COVID-19-vaccins) de chronische ziektelast verder vergroten door myalgische encefalomyelitis op te wekken.
Iedereen met een ontstekingsziekte zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Parkinson, de chronische ziekte van Lyme, iedereen met een verworven immuundeficiëntie door ziekteverwekkers en milieutoxines, dat zijn de mensen die door dit vaccin zullen worden gedood of vermoord. ~ Judy A. Mikovits, Ph.D.

Om het nog erger te maken, bevat het synthetische mRNA ook een hiv-envelop, die immuundysregulatie kan veroorzaken. "Dit is een nachtmerrie", zegt Mikovits. "Ik ben boos, want dit mag nooit worden toegestaan."

Zoals we in eerdere interviews hebben besproken, is SARS-CoV-2 in het laboratorium ontwikkeld met gain-of-function-onderzoek, waaronder de introductie van de hiv-envelop in het spike-eiwit.

Mikovits 'hypothese is dat degenen die het meest vatbaar zijn voor ernstige neurologische bijwerkingen en overlijden door de COVID-19-vaccins degenen zijn die eerder zijn geïnjecteerd met XMRV's, borrelia, babesia, mycoplasma, via besmette vaccins, resulterend in chronische ziekte. (Haar boek, "Plague of Corruption", beschrijft de wetenschap en geschiedenis van XMRV's, wat fascinerend is om te lezen.)

    "Ja, absoluut", zegt ze. "Dat is een van onze hypothesen. Maar ook iedereen met een ontstekingsziekte zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Parkinson, chronische ziekte van Lyme, iedereen met een verworven immuundeficiëntie door ziekteverwekkers en milieutoxines.

    Dat zijn de mensen die door dit vaccin zullen worden gedood, vermoord, en Anthony Fauci weet het ... Ik kan niet eens slapen [vanwege] hoe slecht dit is. 


 


 


Dit is zo dodelijk dat ik het niet hard genoeg van de daken kan schreeuwen. "

U bent gewaarschuwd:  

Het originele ( in het Engels)  stuk vind U onder deze link:

https://stateofthenation.co/?p=50718



Geen opmerkingen:

Een reactie posten