dinsdag 29 maart 2016

Associatieverdrag met Oekraïne is geen normaal handelsverdrag maar een vergaand integratieverdrag MH 17

Bereid U voor op een HETE zomer..

WANT ..!!..!!

http://oekrainee.eu/associatieverdrag-draait-wel-om-eu-lidmaatschap/

Associatieverdrag draait wél om EU-lidmaatschap


Uitgebreide analyse door Universiteiten Gent en Kiev toont aan : Associatieverdrag met Oekraïne is geen normaal handelsverdrag maar een vergaand integratieverdrag (zeer uitzonderlijk).!!

Degenen die - net als Mark Rutte - nog steeds van mening zijn dat het associatieverdrag een gewoon handelsverdrag is zoals de EU dat ook heeft met Chili, Marokko en Israël raden wij aan deze uitgebreide studie van het Ghent European Law Institute (GELI) en de National University of Kyi-Mohyla-Academy te lezen.De conclusie (pagina 2) is bijzonder helder:

The Association Agreement belongs to the selected group of “integration-oriented agreements”, i.e. agreements including principles, concepts and provisions of EU law which are to be interpreted and applied as if the third State is part of the EU. Such agreements are an exceptional.

VERTALING:

De associatieovereenkomst behoort tot de geselecteerde groep van "integratie gerichte overeenkomsten",
Dat wil zeggen overeenkomsten met inbegrip van beginselen, concepten en bepalingen van de EU-wetgeving die moeten worden uitgelegd en toegepast alsof het derde land ( Oekraine) deel uitmaakt van de EU. Dergelijke overeenkomst is absoluut ..UITZONDERLIJK ..


(VIDEO) zie onder : Man uit Oekraïne vertelt waarom hij tegen zal stemmen op 6 april. "Ik vind het belangrijk dat Oekraïne, dat tussen Rusland en Europa in ligt, neutraal blijft. Dat is goed voor Rusland, goed voor Oekraïne en goed voor Europa."
     En dan deze ..: 


     en deze 

Als U het nou nog niet weet  ( WIL ) weten...dan straks niet zeuren als er 10.000 becqurel in uw achtertuin ligt veroorzaakt door een fall Out. 
Voor de rest nog een plezierige week allemaal ..
Welterusten.

Met vriendelijk groet
René 
PS vergeet de MH 17 niet ..!!!


2 opmerkingen:

  1. Het was overigens een aanvullend referendum voor het verdrag. Dus ook al had de meerderheid voor gestemd of tegen, dan zou het nog steeds niet bepalend geweest zijn. Over risicobeheersing gesproken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was overigens een aanvullend referendum voor het verdrag. Dus ook al had de meerderheid voor gestemd of tegen, dan zou het nog steeds niet bepalend geweest zijn. Over risicobeheersing gesproken!

    BeantwoordenVerwijderen