zaterdag 24 augustus 2019

BRAND...!!!! de AMAZONE brand...Goeiieemoggel Mafklappers ..en "Normale Nederlanders".. allemaal effe dokken. "WIR SCHAFFEN DAS"





Pageviews  
78.392 24-08-2019  10.10 uur





Goeiieemoggel Mafklappers ..en "Normale Nederlanders"..
Zag vanmorgen  de herhaling van het nieuws .
De longen van de wereld staan in brand.
De Amazone.
En ik zag ook al die goedwillende mensen die geld inzamelden voor .....tja...voor wie eigenlijk ?
En een groot deel van de "normale" Nederlanders en zelfs een deel van de "mafklappers". hebben gedoneerd.
Massaal gedoneerd.
Voor het wereld natuurfonds? ( zeggen ze) ..
En Nederland doneert ..dankzij Doutzen en Ronaldo.
Nederland fikst dat wel even ..
Nederland red de wereld ( wel even) ..
Komt allemaal wel goeh..jochie 
NEDERLAND HEEFT namelijk... "ZIJN"....
 KLIMAAT AKKOORD.
Nu de rest van de wereld nog.
  
"Wir schaffen das " 
...zoals Mark het zegt..zou zeggen.
Wij redden de wereld ( WEL EVEN)..
Wij volgen het EU ..voorbeeld.
Het "goede" voorbeeld van Angelika Merkel.
Het komt wel goed met ons ..

Ondertussen Miljoenen bomen omhakken in ons eigen land.
SSSSjjjjt .....
 
bederf de boel nou niet Reneetje ..

We storten miljoenen dagelijks..... voor de honderden "goede doelen", gehersenspoeld door de altijd en eeuwige reclame op Prime Time ..vlak voor het avond eten.
Of verdeeld over de hele dag/avond op de tijden dat U massaal kijkt naar "HET NIEUWS".. en dergelijke.
3 euro (per maand ) voor de Hondjes
3 euro ( per maand) voor de ezeltjes.
3 euro per maand voor de zwervende  Kindertjes die op straat leven. 
Voor dit....  voor dat .....
enz ..enz..enz..enz..
Niks mis mee hoor ( die goede doelen).
Er worden een paar mensen stinkend rijk van.
Vooral de kindertjes uit Afrika doen het goed.
Ze zijn buitengewoon slim.
We onderhouden ze ..voeden ze..onderwijzen ze.
En als ze groot en nog slimmer  geworden zijn komen ze  naar "hun pappie en mammie" toe ..die dit allemaal hebben betaald.
BOTEN VOL. 

Wat schuldgevoel allemaal niet kan aanrichten.

Over goede doelen gesproken ..!!!

De Amazone is er nu ook eentje geworden.
Het is niet onze schuld hoor ..( of toch wel) .?
Vraag het aan haar  

 ( zij schijnt het allemaal te weten) 
Vraag het aan haar ( ZIJ WEET HET ZEKER)... 



Wikkipedia:

Vanwege de aanwezigheid van goud, uranium, ijzererts en diamant zijn veel bomen gekapt om ruimte te maken voor mijnbouw, landingsbanen en wegen.
Het tropisch hardhout levert veel geld op.
Veel Brazilianen zijn naar het regenwoud getrokken om akkers aan te leggen of een veeteeltbedrijf te beginnen.
Met oorspronkelijke bewoners, de indianen, werd/wordt geen rekening gehouden. 
Door de ontbossing is meer dan één vijfde van het Amazoneregenwoud reeds verdwenen.
Er zijn organisaties die het regenwoud in stand proberen te houden door diploma's te geven aan bedrijven die goed voor het regenwoud zorgen en de indianen te leren hoe ze meer geld kunnen verdienen met het hout dat ze kappen. 
DUS ..!!
Mijn voorstel is dus ..EEN DIPLOMA..
Een diploma voor goed gedrag en zo dat je kunt laten zien ( aan je buren en vrienden)
Kun je je schuldgevoel afkopen.
Kun je weer lekker SLAPEN.
Prima geregeld toch ?
Dus gewoon per tientje 1 diploma dus 100 euro gewoon 10 diploma's.
Wat zal dat goed staan op je CV.
Ben je wat minder vermogend ..en heb je elke euro nodig om de week ( soms dag) door te komen ..nou die hebben pech.
Die blijven zitten met hun schuldgevoel.
Die dokken weer 3 euro met pijn in het hart ( hun kindertjes moeten ook eten)..maar ja...

Het is VOOR HET GOEDE DOEL HE ? 

Verleid..gedwongen ..emotioneel gechanteerd  door het leugenkastje waar ze elke dag naar zitten te staren.
Ze zijn  toch wel zielig  hé ..die hondjes ezeltjes kindertjes.
Gewoon "doneren"..dan maar 
Maar gelukkig is 1% van ons Nederlanders stinkend rijk
Als je geld hebt ben je gelukkig ..en tolereer je die ongein niet.
Ongein ?
Tja... het afbranden van de Amazone dan?
Doutzen ..Ronaldo..en de gewone "armere" Nederlander wat doen ze er mee ? 
Betalen ..!!
Dan dok je weer gewoon een paar tientjes of een paar "Doutzend".  en gaat verder met de waan van de dag .
Rustig slapend ..omdat je weet....
"dat wordt je namelijk voorgespiegeld"....
dat het wel goed komt.
"Wir schaffen das"..


Betalen maar ...
Geslaagd dus .. 
Gelukkig heb je dan wel  je diploma ..


 
Nog 15 ..euro ..gelukkig is het alweer woensdag..
Nog 15.000 euro te besteden vandaag.
 ( ik moet zuinig zijn)  

Nog 2 dagen en het is alweer weekend.










Een prettig weekend allemaal en welterusten ..

4 opmerkingen:

  1. Ik ben zo opgewonden omdat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene of andere ruzie gehad totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Eindhoven verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van zorgen en pijnen omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Drigbinovia kan helpen om snel terug te komen. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. drie dagen later belde mijn man die me al zoveel jaren niet heeft gebeld me en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag thuiskwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag werd ons huwelijk sterker dan vroeger , Allemaal dankzij Drigbinovia. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat Drigbinovia echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com, je kunt hem ook bellen of hem toevoegen via Whats-app: + 2348144480786, BEDANKT Drigbinovia ..!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene of andere ruzie gehad totdat hij me eindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat dr. Mohammed snel kan helpen ex terug te krijgen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout, en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene of andere ruzie gehad totdat hij me eindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat dr. Mohammed snel kan helpen ex terug te krijgen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout, en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hé, ik ben zo opgewonden dat mijn gebroken huwelijk is hersteld en mijn man is terug nadat hij mij en onze 2 kinderen heeft verlaten voor een andere vrouw. Na 8 jaar huwelijk hebben mijn man en ik de ene ruzie gehad of de andere totdat hij me uiteindelijk verliet en naar Californië verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijn niet beheersen die mijn hart kwelt, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Elke dag en nacht denk ik aan hem en ik wou altijd dat hij bij me terug zou komen, ik was echt van streek en ik had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en ik kwam op een website die suggereerde dat Dr. Mohammed kan helpen om snel terug te komen . Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het toen deed hij een (Love spell) voor mij. 28 uur later belde mijn man me echt en vertelde me dat hij me en de kinderen zo erg mist, zo geweldig !! Dus dat was hoe hij diezelfde dag terugkwam, met veel liefde en vreugde, en hij verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen veroorzaakte. Vanaf die dag was ons huwelijk nu sterker dan voorheen, allemaal dankzij dr. Mohammed. hij is zo krachtig en ik besloot mijn verhaal op internet te delen dat dr. Mohammed echte en krachtige spell caster die ik altijd zal blijven bidden om zijn kinderen te helpen in de tijd van problemen, als je hier bent en je hebt je ex terug nodig of je man is verhuisd naar een andere vrouw, huil niet meer, neem nu contact op met deze krachtige spreukspeler. Hier is zijn contactpersoon: e-mail hem op: monicaspiritualtemple@gmail.com, je kunt hem ook bellen of toevoegen op Whats-app: +2348134493948

    BeantwoordenVerwijderen